Nieuws

Einde patiëntenstop

Sinds 01/06/2022 is Dr. Meesdom terug actief na haar zwangerschapsrust en moederschapsverlof. 

 

Er komt hierbij dan ook een einde aan de tijdelijke patiëntenstop.

Concreet wil dit zeggen dat we opnieuw nieuwe patiënten aannemen en dat nieuwe patiënten ook opnieuw online kunnen boeken.

Nieuws

COVID-19

Een test aanvragen of een quarantaine-, vaccinatie-, herstel- of testcertificaat downloaden?

Nieuws

Nieuwe collega: Dr. Morgan Meesdom

Sinds 1 april 2021 wordt het vaste team van Dokters aan de Mandel versterkt door Dr. Morgan Meesdom: 

 

Ik ben in 2014 afgestudeerd aan de Universiteit Gent en heb mijn eerste klinische ervaring opgedaan tijdens de opleiding tot urgentiearts, waarbij ik werkzaam was op de spoedafdeling en als MUG-arts. Gedurende deze jaren merkte ik dat ik het persoonlijke contact en de opvolging van patiënten miste, waarna ik na drie jaar de stap heb gezet naar de huisartsgeneeskunde.

Nieuws

Nieuwe HAIO (huisarts in opleiding): Dr. Simon Claeys

Sinds 01 oktober 2021 ben ik werkzaam in de praktijk als 3e-jaars huisarts-in-opleiding.  Ik liep mijn opleiding aan de Universiteit Gent en behaalde hierbij ook de bijkomende opleiding tot sportarts.  Ik koos voor de opleiding tot huisarts omdat het persoonlijke contact met de patiënt het mogelijk maakt om zowel in interactie te gaan rond dringende als preventieve zorgen.  Er kan een sterke therapeutische band ontstaan die de basis vormt voor een goeie opvolging van de patiënt.

 

Nieuws

Nieuwe praktijk: Mandellaan 73

In een nieuw en eigentijds huisartsenhuis willen we met meerdere artsen in een professionele organisatie en omkadering de zorg voor onze patiënten optimaliseren. U blijft hierbij als patiënt centraal staan. U kan vrij kiezen uit alle artsen, zowel raadplegingen als huisbezoeken blijven mogelijk.