Nieuws

Nieuwe HAIO (huisarts in opleiding): Dr. Carine Vanneste

Ik behaalde recent het diploma van master in de geneeskunde aan de KU Leuven. Daarnaast was ik reeds 19 jaar bachelor ziekenhuisverpleegkundige en master in management en beleid in gezondheidszorg. Dit gaf me de kans om via het werkveld vertrouwd te raken met een waaier van zorgverlening en beleidsfuncties binnen en buiten de ziekenhuiswereld.

Nieuws

Nieuwe huisarts in opleiding: Dr. Morgan Meesdom

Ik ben in 2014 afgestudeerd aan de Universiteit Gent en heb mijn eerste klinische ervaring opgedaan tijdens de opleiding tot urgentiearts, waarbij ik werkzaam was op de spoedafdeling en als MUG-arts. Gedurende deze jaren merkte ik dat ik het persoonlijke contact en de opvolging van patiënten miste, waarna ik na drie jaar de stap heb gezet naar de huisartsgeneeskunde.

Nieuws

Nieuwe praktijk: Mandellaan 73

In een nieuw en eigentijds huisartsenhuis willen we met meerdere artsen in een professionele organisatie en omkadering de zorg voor onze patiënten optimaliseren. U blijft hierbij als patiënt centraal staan. U kan vrij kiezen uit alle artsen, zowel raadplegingen als huisbezoeken blijven mogelijk.